Oportunități de afaceri cu firme din străinătate

360
În ciuda crizei economice, există numeroase oportunități de afaceri. O demonstrează consilierii economici ai Ministerului IMM-urilor. Ei au identificat zeci de solicitări ale unor firme din întreaga lume și le-au postat la adresa electronică: www.dce.gov.ro/ Materiale %20site / Oportunitati _afaceri /index_ oportunitati_ afaceri_2009.html. Oamenilor de afaceri români nu le rămâne decât să exploreze site-ul și să aleagă.
Ofertele vin din domenii de activitate foarte variate. Iată câteva exemple. Firma San Mark Co., din Egipt, solicită țevi metalice pentru instalații sanitare. Compania Suomen Vaimennin Oy, din Finlanda, produce și comercializează amortizoare auto (pentru autobuze, tiruri și camioane). Este interesată în colaborarea cu companii românești de profil în scopul extinderii afacerii și în țara noastră.
SHEGAJ AGR Ah.p.k, din Albania, solicită 200 tone de sulfat de cupru, pentru tratamentul pomilor și viței de vie. VOLGATRUBOPROFIL din Rusia exportă țevi din oțel. ARMAZONES MARESMA, SL (Spania) dorește să coopereze cu producători de corpuri de iluminat decorativ și distribuitori. Firma franceză SOFIC vrea să importe șevalete pe role (chevalets sur roulettes) din metal sau din lemn. Multe alte oferte vizează licitații și afaceri de mai mare anvergură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9765 secunde